tiistai 18. joulukuuta 2012

Pupuilut

Toden totta. Latte on kotiutunut hyvin. Nyt se melskaa jo omassa huoneessaan ja etsii jyrsittävää sekä piilopaikkoja. Huonekaluihin onneksi ei vielä ole kajonnut. Pureskeluvimmaa lievittävät oksat ja porkkanasäkillinen. Puolet porkkanoista menee mun kaverille, kun ei saada säilöttyä 20kg porkkanaa.


Latte kävi tänään tutustumassa meidän keittiöön, minun avustuksella tosin. Lattehan pysyy koko ajan omassa huoneessaan vaikka ovi on koko ajan auki. Latte ei uskalla mennä paljailla lattioilla, joten kannoin sen tänään keittiöön. Ei se paljoa uskaltanut liikkua, kun jänskätti. Haisteli ilmaa ja otti pari loikkaa eri suuniin.

Vaihdoin Latten vessalootan korkeareunaisempaan. Pojan peppu alkoi nousemaan edellisen laatikon reunalle, joten pissat oli aina häkin pohjalla. Ongelmana on vaan se, että vessalaatikko täyttää melkeimpä kokonaan heinäverkon edustan. Yritin ensin pistää toisin päin laatikkoa, mutta Latte vaan jatkoi heinäritilän edustalle pissimistä.

Ulkoiltu on myös. Nyt on rohkeuttakin jo löytynyt: hypitään isoja loikkia ja otetaan nopeita spurtteja. Olen yrittänyt ottaa loikkakuvia, mutta tuo meidän kamera on nin onneton, ettei se pysy kanin perässä! :) Pehmoinen lumi kiinnostaa myös ja Latte tekikin omia polkkuja pihalle ja upotti päätään lumihankeen.







1 kommentti:

Moona kirjoitti...

Ihania lumikuvia !! (: