torstai 27. joulukuuta 2012

Joulu

Latte meni kaverilleni hoitoon jouluksi. Me mentiin porukoiden luo. Siellä on kissa, eli huono ajatus ottaa kani mukaan.



 


Hoidossa ollessaan Latte pääsi tutustumaan kahteen koiraan. Lattelta leikattiin myös kynnet, kun minulta se ei ole onnistunut. Nyt kaverini opasti minua. Katsotaan onnistuuko jatkossa kotona.
Hoitoreissu oli mennyt kaikin puolin hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä. Kiitos hoitajille!
 



 Muita kuulumisia

Olen hieman hypyttänyt Lattea. Korkein esteeni on 22cm ja sen Latte on hypännyt vaivatta. Nyt täytyy odotella, että saadaan korkeampia esteitä. 


Silloin, kun Lattea haeskelin, niin minulle jo kerrottiin, että tan-kanit tykkää kiipeillä. Toden totta; Latte menee mitä ihmeellisimpiin paikkoihin! Se tunkeutui pienestä kolosta kaapin ja seinän väliin, missä se kurkki ympäristön tapahtumia. Kani hyppi myös jyrsijähuoneen matalimmille pöytätasoille. Nyt tasojen päälle on pistetty esteet, ettei Latte pääse hyppimään niiden päälle.


Saatiin myös häkin ylätaso vihdoin ja viimein käyttöön. Sinne löysin kulma-WC:n, jotka olivat ilmeisesti toistaiseksi loppuneet Porvoon alueelta, kun mistään en löytänyt.

Ei kommentteja: