keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kevään suunnitelmia

Olen alkanut miettimään seuraavia poikueita kun nuorinkin gerbiili tyttönen alkaa olla astutus iässä. 

Ba-rokki ei viellä vaan omasta mielestäni ole tarpeeksi tummentunut, burmesen sävyiseksi joten täytyy miettiä käytänkö ollenkaan sitä jalostukseen. 

Haibaranan ja Gaabon yhdistelmästä tulleista poikasista on kasvanut hyvän sävyisiä burmeseja. Yksi niistä myös kotona (Kuvaa ei viellä täällä). Olenkin tässä miettinyt, että uusisin yhdistelmän.

Gaabolla jo sen verran ikää, että ei tiedä koska siitä aika jättää ja kummiskin noin hyviä jälkeläisiä tullut ja ihan tervekkin viellä. Hyvin jaksaa juosta nuorten kanssa ja päivittäin tulee kärkkymään, kun ruokakupit täyttyy. Väriltäänhän ja pointeiltaan Gaabo on todella hyvä. Luonne myös on pojalla kohdillaan.

Haibarana on juuri vuoden ikään tullut tyttönen. Terve on ollut tähän asti ja kasvattajan mukaan suvutkin terveet. Käsiteltävyys on hyvä. Antaa tarkistaa vatsapuolen ja hampaat. Kylläkään ei mitään hirmusen pitkiä aikoja sylissä viihdy. Väriltään Haibarana on myös hyvä. Pointit näkyy hyvin. Rungon ruskeus saisi hieman olla tummempi, mutta erottaa selkeästi burmeseksi. Haibarana myös hoiti ensimmäisen poikueensa todella hyvin. 

Tässä siis keväälle 2013 tulevan poikueen vanhemmat:

Isä: Gaabo
Syntynyt: 4.7.2009
Väri: Burmese
I: Scorppions
E: Nagini


Emä: Haibarana
Syntynyt: 3.11.2011
Väri: Burmese
I: Yiraya
E: Kadotetun Sookie Stakhouse

Ei kommentteja: