sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Iloja ja suruja

Toisen blogin puolella kertoilinkin, että suuria muutoksia on käynyt. Niin myös taltahampaille, iloisia että surullisia.

Toden totta asun tämmöisessä pienessä kerrostalo kaksiossa ja ison terramäärän kanssa oli hieman ahdasta, joten gerbiilit muuttivat uuteen kotiin teroineen. Kaikki menivät siis samaan paikkaan niin on helppo kysellä kuulumisia. Hiljaisuus on laskeutunut. Ei kuulu nakertelua ja kaivamista :(
Nelli hieman valea turkki vielä.

Kesän alussa meille muutti kolmas pupu, suurisoopeli, Nelli. Ylläri pylläri ,että Nellikin on ruskeasoopeli. Ruskeassa vaan joku vetää puoleensa. Nelli on ollut alusta asti todella hyvä käsitellä. Katotaan vaan kun tytölle tulee enemmän kokoa kuinka mä opin kaikki käsittelyt. 
Ensimmäinen ilta kun kaikki kolme kotona.


                           Yläpuolella olevat kuvat ovat siltä ajalta kun puput viellä tulivat toimeen.

Kk tai vajaan verran puput asustelivat erillään, totutuksessa. Totutuksen jälkeen kaikki näytti menevän hyvin ja yhteis elo elettiin varmaan parisen viikkoa, kunnes Ruska päätti alkaa terrorisoimaan. Joten erotin puput ja nyt Latte ja Ruska ovat omana laumanaan ja Nelli erakkona.
Kaikki puput on loikkinu häkkiin ja Lilja taas tarkistaa, että kaikki on hyvin.

Hetki sitten huomasin että vissiin tuossa kahakassa Ruska on päässyt puremaan Nelliä nokasta ja nyt on pala pudonnut pois. Siinä varmaan kariutui virallisten näyttelyiden haave. No pettiin ainakin mennään. Koko kolmikon saataakin jo nähdä messukeskuksessa marraskuussa.
 Pari kevään kuvaa Ruskasta ja Lattesta.


Ei kommentteja: