keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Muutoksia ja odotusta

Häkin muutoksia

Heinät alkoivat hupenemaan Latten heinätelineestä, kun leikkasin siihen isommat reijät. No heinäthän hupenivat niin että ns. katto alkoi näkymään Lattelle  heinäverkon kautta. Hänhän keksi että tunkeutuu heinäverkon läpi, joten sinne oli kiva tehdä tarpeet. Viime vkl tehtiinkin muutoksia, eli nyt ylä - ja alakerroksen heinäosat on jaettu välitasoilla, joten kumpaankin saa laittaa omat heinät. Heinäverkot myös vaihdettiin ja nyt ei leikattu niin isoja aukkoja. Katotaan alkaako tämä toimimaan paremmin.

Lattella onkin tulossa jännä perjantai. Tai emmä tiiä kumpaa jännittää enemmän, mua vai Lattea :) Latte viedään kastroitavaksi!

Aamukasteen maha

Tänään taas tutkiskelin miltä Aamukaste näyttää. Maha on hieman pyöristynyt ja maha tuntuikin sellaiselta miltä yleisesti kohtu tuntuu, kun se laajenee. Laskettu aika olis aikalailla perjantaina, ensimmäisen yhdessäolopäivän mukaan, joten perjantaita odotellessa.

Haibarana ja Ba-Rokki ovat olleet myös totutuksessa kohta kaksi viikkoa ja hyvin näyttää menevän. Katotaan josko yhdistäisin ne vkl.

Ei kommentteja: